Salut i Esports

Volem aconseguir un poble “actiu”, on des dels més petit fins al més gran, ningú pugui posar excuses per quedar tancats a casa i sense moure’s. Un poble en moviment és un poble sa i viu.

Volem aconseguir-ho endreçant i optimitzant els espais dels que ja disposa el poble, equipant-los convenientment, mantenint-los en bon estat per a la pràctica i dotant-los de la seguretat necessària perquè els usuaris no pateixin danys evitables.

Els principals espais públics d’actuació d’aquesta àrea serien: el pavelló (oblidat fins ara en quant a manteniment), el poliesportiu (centre neuràlgic dels esports del poble només per etimologia), la plaça des fossar (lloc de trobada de molts col·lectius) i el vial (descuidat sempre, però possiblement el lloc on més sineuers dediquen temps a fer activitat física saludable).

No voldríem deixar de banda les moltes entitats esportives i associacions, amb les quals treballarem per establir vincles de cooperació, coordinant-les perquè existeixin objectius comuns a nivell de poble.

file9891266155042

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: