Gent per tu

imageCap al futur!!!…

POBLE I PAÍS, PERÒ GOVERNANT. Fa aproximadament un any i mig es va començar a plantejar dins la ciutadania nacionalista i progressista de Sineu la necessitat d’un canvi. ESQUERRA havia perdut el regidor i havia aturat completament la seva activitat, i SINEUERS INDEPENDENTS era en hores baixes. Calia unir esforços, ajuntar la gent ideològicament afí, i estirar encara més suports. Sineuers Independents es va dissoldre com a grup i Esquerra va decidir no presentar-se sol a les properes eleccions. Membres d’ambdues forces iniciaren converses. Els membres que han volgut d’aquestes dues formacions han anat participant en una sèrie de jornades de treball que han duit a definir com volem el FUTUR A SINEU. També s’hi han ajuntat membres d’ASSOCIACIONS diverses de Sineu, o gent reconegudament nacionalista o independentista, municipalista, feminista, ecologista i d’esquerres.

UN MODEL TRIAT EN ASSEMBLEA, UNA PERSONA – UN VOT. El model d’aquesta cosa nova és decidit per la gent, pels que participen de reunions i comitès, pels que donen idees, pels que fan crítica constructiva. El model encara s’ha d’acabar de definir, i serà aquest dissabte.

QUI SEREM?. Això serà decidit per la gent que vol un millor futur i vol donar la seva opinió. A ningú li escapa que molts participants són simpatitzants o afiliats de PSM, ESQUERRA, INICIATIVA,… del nou MÉS en definitiva, o del ‘Més’ que s’espera en els propers mesos. I ho seguiran sent. Però al mateix temps, molts altres membres, més radicals i independents, no volen formar part de cap formació autonòmica i s’estimen més arribar a acords estructurals amb aquestes envers d’integrar-s’hi. El nom d’allò que surti el triarà la gent, i serà aquest dissabte.

IMATGE. El logo i la imatge de cara a l’exterior també el triarà la gent, i serà aquest dissabte.

CÀRRECS. L’estructura de la formació també la triarà la gent, i serà aquest dissabte.

RECUPERAR LES GANES I GAUDIR DEL TRIOMF. Això nou aplega gent compromesa, sana ideològicament, amb estima al país i a la nació, que no s’arrufa davant les inclemències, i que té ganes de col.laborar en tirar endavant un projecte per al poble. Un projecte NOU, FRESC, MODERN, que romp amb ENCORSATAMENTS del passat, ALEGRE, JOVE (i no ens referim a l’edat), LLIURE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: