Medi Ambient i Mobilitat

Benvinguts/des a l’àrea d’entorn i medi natural, sectorial de Gent per Sineu dedicada a fer proposta política i social sobre el medi ambient i la sostenibilitat al municipi de Sineu.

El moment socioeconòmic que ens ha tocat gestionar ens obliga a prioritzar i treballar les propostes econòmicament menys costoses. Cercar no solament el canvi de fets sinó també de mentalitats (consciències mediambientals) treballant la sensibilitat social vers l’entorn i la gestió i consum responsable dels recursos. No som la guixa del món, la globalització ens ho mostra cada dia, tot ens afecta i tots en som responsables, per tant, hem de treballar per fer de Sineu un poble model, amb visió de futur i amb la suficient capacitat d’adaptació als canvis que demanda la societat, tot això amb la participació i proposta de les sineueres i sineuers ho podem fer possible.

El marc de feina amb el que treballarem serà l’Agenda Local 21, una proposta transversal que permet desenvolupar la participació i conscienciació de l’entorn en que vivim de forma estructurada i funcional.

Les eines de participació en l’àrea són variades: proposta a xarxa mitjançant el grup virtual de l’àrea d’entorn i medi ambient de Gent per Sineu, fòrums oberts presencials, taules rodones temàtiques i fins allà on arribi la imaginació per tal de fer de Sineu el poble que volem.

Els àmbits de feina que treballarem són: Aigua, Energia, Residus, Urbanisme i territori, Mobilitat i Consum.

Ja ho sabeu, si teniu ganes de participar, opinar i fer proposta sobre l’entorn i medi natural de Sineu que voleu i que vos agradaria, no ho dubteu. Participau.

Per rebre informació sobre tot plegat enviau un correu a: gentpersineu@gmail.com

Pep Florit (pepflorit@gmail.com)
Coordinador de l’àrea d’Entorn i Medi Natural de Gent per Sineu.

file000848904286

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: