Cultura i Educació

La nostra comissió parteix de la idea que l’educació i la cultura són eixos prioritaris per contribuir d’una manera directa al progrés individual i col·lectiu.

La cultura marca la nostra identitat; la cultura ens desenvolupa com a persones dins la societat i crea vincles entre els seus membres. Creiem fermament en la potenciació de la cultura i l’educació

Aspiram a:

  • Promoure i difondre la cultura i educació, coordinant i potenciant tots els recursos locals, de mancomunitat, comunitats autònomes i europeus.
  • Defensar i fomentar les tradicions culturals i populars .
  • Aprofitar, potenciar i difondre la nostra història i patrimoni cultural i natural . És important saber qui som i estimar la nostra identitat.
  • Dinamitzar, ajudar i col·laborar amb totes les entitats educatives del nostre poble. Entenent l’educació i cultura com una inversió de futur pels nostres nins, joves, adults i majors.

Consideram:

  • La cultura i l’educació són transversals amb les altres comissions el que fa que treballant junts, en equip i coordinats es rentabilitzen molt els recursos.
  • Impulsar bones polítiques culturals i educatives és posar fonaments i pilars per anar cap a un desenvolupament sostenible (medi ambient, inclusió social i economia).
  • És de vital importància desenvolupar una sòlida política cultural i apostar perquè hi hagi una dimensió cultural en totes les polítiques públiques.

Com ho ferem:

Som un partit que ens presentam per governar. Això passa per crear un programa de projectes que ens permeti arribar i posar en marxa les nostres aspiracions i consideracions amb activitats consensuades i ajustades a la realitat econòmica i social que tenim. Activitats i projectes que neixen i desenvolupen amb les inquietuds dels propis sineuers i la seva participació.
Per això convidam a totes i tots els interessats a fer propostes i desenvolupar projectes, que es posin en contacte amb nosaltres.

background_dandeliion

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: