Serveis Socials

A Gent per Sineu entenem que no vivim tots sols, aïllats dels altres, sinó que pertanyem a un poble on viuen persones, amb les seves necessitats i inquietuds. Per això, des del grup de treball de Serveis Socials pretenem escoltar aquestes necessitats per tal de traslladar-les a l’Ajuntament i que puguin dur-se a terme polítiques que millorin la qualitat de vida dels sinevers i sineveres.

Entenem, també, que de res serveix tapar un forat si no es fa feina a l’arrel del problema, de manera que la prevenció i la conscienciació de tots i totes és vital per a dur a bon terme aquest objectiu. Consideram molt important, doncs, que de la mateixa manera que l’Ajuntament ha d’escoltar el poble, també té l’obligació d’informar-lo de tot allò que l’afecti per tal que, com a sinevers i sineveres que som, poguem prendre entre tots i totes el camí més assenyat.

En aquesta tasca, però, ens hi hem d’implicar tots junts, i cal que totes les associacions i totes les institucions hi participin, per això que el treball en xarxa serà un puntal bàsic en la forma de fer feina de Gent per Sineu.

DSC_1663_MorgueFile

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: